Pad Thai med rejer

Oplev smagen af Thailand i dit eget køkken. Prøv vores fantastiske Pad Thai med rejer!
20 min
4 personer

ingredienser

  • 300 g pillede og rensede rejer
  • 50 g usaltede jordnødder, finthakket
  • 1 spsk. jordnøddeolie
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 5 forårsløg, skåret i skrå skiver
  • 0,6 dl sød chilisauce
  • 400 g risnudler, opblødes 2 minutter i varmt vand
  • 2 pak choy-kålhoveder, skåret i tynde strimler
  • 100 g bønnespirer
  • 1 lime
  • 2 spsk. fiskesauce (efter smag, fiskesauce erstatter salt)
  • 1 bundt frisk koriander

forberedelse

Sådan gør du

Trin 1

Hak jordnødderne, og steg dem 1 minut i en forvarmet wok, indtil de er let ristede. Sæt dem til side. Varm 1 spsk. jordnøddeolie ved middelhøj varme i den samme wok. Lynsteg hvidløg og forårsløg 1-2 minutter, indtil de er møre.

Trin 2

Rør den søde chilisauce i sammen med et skvæt vand, og tilsæt de opblødte nudler. Lynsteg i yderligere 3 minutter eller deromkring.

Trin 3

Tilsæt derefter pak choy-kålen i tynde strimler og de utilberedte rejer, og fortsæt tilberedningen i yderligere 3-5 minutter.

Trin 4

Smag til med friskhakket koriander (gem et par blade til pynt), limesaft og 2 spsk. fiskesauce. Drys de ristede jordnødder, bønnespirer og et par korianderblade hen over retten inden servering. Velbekomme!

Vis mere