Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse

Når du besøger denne hjemmeside, accepterer du denne ansvarsfraskrivelse.

Hele indholdet af dette websted (inklusive de oplysninger, billeder og fotografier, der vises derpå) tilhører The Cookware Company UK & Ireland Ltd, med hjemsted på The Old Stables Sutton Manor Farm, Bishop's Sutton, Alresford, Hampshire SO24 0AA (Storbritannien) og registreret under firmanummer 07033153 og dets tilknyttede selskaber (i det følgende "The Cookware Company") eller er blevet føjet til webstedet med tilladelse fra den respektive ejer. Du har ikke tilladelse til at ændre, reproducere, oversætte, distribuere eller genudgive hjemmesiden eller dele af dens indhold uden forudgående tilladelse fra The Cookware Company. Det er absolut forbudt at oprette links til hjemmesiden uden forudgående tilladelse fra The Cookware Company.

Indholdet på hjemmesiden er omhyggeligt sammensat med henblik på at informere dig som læser. Der kan ikke udledes nogen rettigheder af det, og hjemmesiden giver ikke nogen udtrykkelig eller underforstået erklæring eller garanti af nogen art med hensyn til hjemmesiden eller dens indhold, medmindre andet er angivet af The Cookware Company.

The Cookware Company er ikke ansvarlig for skader af nogen art, der opstår som følge af eller i forbindelse med hjemmesiden, dens brug eller indhold.

The Cookware Company har til enhver tid ret til at foretage ændringer på hjemmesiden med øjeblikkelig virkning og uden nogen og forudgående varsel.

Ovenstående vilkår og betingelser er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i England.