Det er sådan, vi gør en forskel

Vores bæredygtighedsinitiativer

Vi stræber efter at fremstille produkter i topkvalitet, men vi er også opmærksomme på vores planet. Find ud af, hvad vi gør for at reducere vores indvirkning på miljøet trin for trin.

Vores mission

Om GreenPan

GreenPan er et belgisk brand grundlagt af to barndomsvenner: Jan Helskens og Wim De Veirman. Da de fandt ud af, hvor skadelige pander med en traditionel non-stick belægning kan være, så de en mulighed og greb den. Deres mission? At fjerne PFAS fra køkkener over hele verden!
I 2007 lancerede GreenPan sine første pander med en PFAS-fri keramisk non-stick-belægning. I de følgende år fortsatte GreenPan med at forbedre og forny sine produkter. Desuden blev produktsortimentet udvidet. GreenPan tilbyder nu også bageudstyr og elektriske køkkenapparater af høj kvalitet med PFAS-fri non-stick-belægning. Det er sådan, vi hjælper dig med at gøre dit køkken helt PFAS-frit.

Den originale keramiske non-stick belægning

Forskellen på GreenPan

Fokus på miljøet er indlejret i vores historie - og har været det siden dag ét. I 2007 udviklede vi vores Thermolon™ keramiske non-stick-belægning, et PFAS-frit alternativ til traditionelle non-stick-belægninger.
At råbe højt om ikke at bruge nogle giftige stoffer? Det er ikke noget, vi gør. Vores holdning er: Hvis det ikke er helt PFAS-frit, er det ikke sundt.

PFAS-fri fra dag ét

Vores produkter har alle en PFAS-fri non-stick-belægning. Det er noget, du kan regne med.

Vi fortsætter med at innovere

Vores fabrik, vores regler

Hos GreenPan har vi vores egne fabrikker. Vi kender vores produkters DNA. Vi laver vores egne non-stick belægninger og pander, og vi sikrer, at hvert produkt lever op til vores standarder.
Vi stræber også efter løbende at forbedre bæredygtigheden på vores fabrikker. For eksempel er vores fabrik i Kina delvist drevet af solenergi, en ren og vedvarende energikilde, der hjælper os med at reducere vores CO2-fodaftryk.

Vores fabrik har også købt vedvarende energi fra en lokal certificeret kilde siden 2023, som anslås at levere 40% af det samlede energiforbrug: vores måde at bidrage til en bedre fremtid på.

Igen og igen

Genanvendte materialer

Vi arbejder hårdt på at øge andelen af genanvendt aluminium i vores gryder og pander. Lige nu indeholder alle vores aluminiumspander mindst 25% genanvendt aluminium. Pander fremstillet siden 1. januar 2022 indeholder mindst 65% genanvendt aluminium, og vores Evolution-kollektion er fremstillet af fantastiske 100% genanvendt aluminium.


Vi bruger genbrugspap til vores emballage, og vores fremtidige mål er at inkorporere endnu flere genbrugsmaterialer i vores processer.

Renere vand

Bedre håndtering af spildevand

Først og fremmest bruger vi ikke PFAS i vores produktionsproces, men det stopper ikke der: Vi har bygget vores eget vandrensningsanlæg. Spildevandet fra vores fabrik i Kina håndteres og kontrolleres løbende af vores specialiserede tekniske team. Det behandlede vand genbruges på stedet, og det resterende vand transporteres til et andet sted i overensstemmelse med reglerne for bortskaffelse af spildevand. Ved at rense og genbruge det vand, vi bruger i vores produktionsproces, skaber vi en bæredygtig cyklus.

Et skridt ad gangen mod en bedre fremtid!

Gør en forskel sammen med os

Kog PFAS-FRI!