Enkollektion fyldt med farver

Padova Reserve-kollektionen

Den farverige Padova Reserve-kollektion har en tyk smedet aluminiumsbase og håndtag i rustfrit stål med guldbelægning. Den luksuriøse kollektion har netop tilføjet to nye farveserier: Sunshine Yellow og Mint Green som giver ekstra glans til dit
køkken.

Hvad gør Padova til noget særligt

Hvorfor GreenPan?

Sundhedsmæssige fordele

Ikke-giftig

En sund keramisk belægning fra Thermolon, som er helt PFAS-fri og ikke indeholder skadelige giftige kemikalier. Det er vores løfte til dig.

Non-stick

Vores keramiske non-stick-belægning er silkeblød. Du har brug for mindre olie eller smør, og der skal ikke skrubbes bagefter. Sundt, hurtigt og nemt!

Miljøvenlig

Vi bekymrer os om vores planet. Derfor udleder produktionen af vores Thermolon keramiske non-stick belægning 60% mindre CO2 sammenlignet med traditionelle non-stick belægninger.

Skabt til dig

Vi kan godt lide tanken om, at vores køkkengrej er smukt og samtidig praktisk, af høj kvalitet og stadig let at vedligeholde, smart og stadigvæk enkelt. Du har ikke altid tid til at bruge timevis i køkkenet på at tilberede et sundt og lækkert måltid. Det forstår vi godt. Det er derfor, vores Padova-kollektion varmer hurtigt op, fungerer godt på alle komfurer og er nem at rengøre. Og så har vi ikke engang nævnt det fantastiske design: en minimalistisk stil, unikke farver og guldfarvede håndtag. Et must-have for alle
der elsker madstyling og madfotografering. Vil du vide, hvordan du får mest
muligt ud af Padova-kollektionen? Så tjek vores tips og tricks!