Mayflower Pro-kollektionen

Oplev vores smukke Mayflower-kollektion. Perfekt til at tilføje lidt farve og hygge til dit køkken!

Hvad gør Mayflower Pro til noget særligt

Hvorfor GreenPan?

Sundhedsmæssige fordele

Ikke-giftig

En sund keramisk belægning fra Thermolon, som er helt PFAS-fri og ikke indeholder skadelige giftige kemikalier. Det er vores løfte til dig.

Non-stick

Vores keramiske non-stick-belægning er silkeblød. Du har brug for mindre olie eller smør, og der skal ikke skrubbes bagefter. Sundt, hurtigt og nemt!

Miljøvenlig

Vi bekymrer os om vores planet. Derfor udleder produktionen af vores Thermolon keramiske non-stick belægning 60% mindre CO2 sammenlignet med traditionelle non-stick belægninger.

Skabt til dig

Vi kan godt lide at tænke, at vores køkkengrej er smukt og alligevel praktisk, af høj kvalitet og alligevel let at vedligeholde, smart og alligevel enkelt. Du har ikke altid tid til at bruge timevis i køkkenet på at tilberede et sundt og lækkert måltid. Det forstår vi godt. Derfor varmer vores Mayflower-kollektion hurtigt op, fungerer godt på alle komfurer og er nem at rengøre. Det betyder mindre tid i køkkenet og mere tid sammen med din familie og dine venner. Vil du vide, hvordan du får mest muligt ud af vores køkkengrej? Tjek vores tips og tricks!

Mange kokke, mange stilarter!

Udforsk vores andre serier