ingredienser
- 2 kopper rullet havre
- 1/2 kop hakkede pekannødder
- 1/2 kop usødet revet kokos
- 1/4 kop brun sukker
- 2 teskefulde kanel
- 1/2 teskefuld havsalt
- 1/4 kop ahornsirup
- 2 spiseskefulde smeltet kokosolie eller vegetabilsk olie
- 2 spiseskefulde mandelsmør
- 1/2 kop tørrede tranebær
forberedelse
Trin 1
Forvarm ovnen til 150 grader.
Trin 2
Rør havre, pekannødder, kokos, brun sukker, kanel og salt sammen i en mellemstor skål. Tilsæt ahornsirup, kokosolie og mandelsmør og rør grundigt.
Trin 3
Fordel granolaen jævnt på en bageplade og bag i 30 minutter, rør cirka hver 10.
minut for at sikre en jævn, gyldenbrun farve.
Trin 4
Tag ud af ovnen og drys tranebærrene over. Lad det køle af i 15 minutter (det bliver
sprødere, når det køler af) før servering eller opbevaring i en lufttæt beholder.
TIP: Tilpas vores hjemmelavede granola til din egen smag: Byt pekannødder ud med valnødder, tranebær med rosiner eller tørrede kirsebær, og spring den revne kokos over, hvis du ikke er fan.