ingredienser
Til brødet:
- 400 g selvhævende mel
- 3 dl yoghurt med høj fedtprocent
- 5 g salt
- 1 stor tsk. hvidløgspulver
- 1 stor tsk. garam masala
- 1 spsk. olivenolie
- 1 stor tsk. Herbes de Provence
- Ekstra mel til udrulning af brødet
Til krydderolien:
- 1 dl olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 1 citron
- Fleur de sel (havsalt)
- Sort peber
- Timian eller rosmarin
forberedelse
Sådan gør du
Trin 1
Mål og vej alle ingredienser til dejen af, inden du blander dem sammen i en stor røreskål og former en flot dej.
Trin 2
Del dejen i 10 portioner, og rul hver portion ud til en flad pandekage. Hvis dejen er for klistret til, at du kan rulle den ud, skal du bruge lidt ekstra mel.
Trin 3
Steg fladbrødene på en varm grillpande. Vend dem, så snart du kan se, at der dannes bobler.
Trin 4
Lav derefter krydderolien: Rør hvidløg, citronskal, fleur de sel, sort peber, timian og rosmarin (eller andre krydderurter, du kan lide) sammen med olivenolien.
Trin 5
Til sidst pensles fladbrødene med lidt af krydderolien. Velbekomme!
Vis mere