Craft

Er du vild med køkkenudstyr i kulstofstål og dets klassiske udseende, samtidig med at det skal være praktisk at bruge til hverdag? Vores Craft-serie får det hele til at gå op i en højere enhed: traditionelt design, moderne teknologi, holdbare materialer og en PFAS-fri keramisk non-stick belægning. Så bliver det ikke meget nemmere at lave mad!

Produktet

Hvadgør Craft til noget særligt? 

  • Sund non-stick-belægning

    Serien er udstyret med vores avancerede keramiske Thermolon non-stick-belægning, som er ekstra glat, ekstremt holdbar og helt fri for PFAS.

  • Til intensiv daglig brug

    En stærk konstruktion fremstillet i hærdet aluminium, robuste håndtag i rustfrit stål med en matsort belægning og låg i rustfrit stål med ætsede detaljer. Det her er serien, som kan klare lidt af hvert.

  • Smart design

    Vores Craft-stegepander har et smart design med en 25 % større stegeoverflade. Det giver dig masser af plads til at eksperimentere! Håndtagets nitter flugter desuden med den indvendige overflade, hvilket gør den nem at rengøre.

Hvorfor vælge GreenPan?

Sundhedsmæssige fordele

Fri for giftstoffer

En sund keramisk Thermolon-belægning, der er helt fri for PFAS, og som ikke indeholder nogen skadelige giftige kemikalier. Det er vores løfte til dig. 

 

Non-stick

Vores keramiske non-stick-belægning er glat som silke. Du kan spare på olien eller smørret og slipper for at skulle skrubbe panden ren bagefter. Det er sundt, hurtigt og nemt! 

 

Miljøvenlig

Vi vil gerne passe på planeten. Derfor udleder produktionen af vores keramiske Thermolon non-stick-belægning 60 % mindre CO2 sammenlignet med traditionelle non-stick-belægninger. 

Skabt til dig

Vi ønsker, at vores kogegrej skal være din trofaste makker på mange kulinariske rejser. Uanset om det gælder morgenmad, middag, en hurtig frokost eller et større festmåltid. Kokke som dig vil gerne tilsætte lidt rock and roll i køkkenet, men ønsker også at bruge kogegrej, der er til at regne med. Det er netop grunden til, at vi har lavet Craft-serien: et robust kulsort design, kraftige materialer, en større tilberedningsoverflade, en jævn inderside, der er nem at rengøre, og vores avancerede keramiske Thermolon non-stick-belægning, der er fri for PFAS. Du kan eksperimentere, slippe kreativiteten løs, prøve nye opskrifter og kaste dig ud i nye madlavningsteknikker. Med vores Craft-serie er der ingen grænser.