ingredienser
- 2 pakker plantefars fra Garden Gourmet
- 10 tørre lasagneplader
- 2 fed hvidløg (presset)
- 1 salatløg (finthakket)
- 1 tsk. Herbes de Provence
- 300 g gulerødder (skåret i tern)
- 125 g champignon (skåret i kvarte)
- 8 dl hakket tomat
- 9 dl vand
- Et par kviste frisk basilikum
- Parmesanost
forberedelse
Sådan gør du
Trin 1
Svits løget, indtil det er gennemsigtigt.
Trin 2
Tilsæt krydderiet og svits igen. Tilsæt plantefars og hvidløg. Fortsæt tilberedningen, indtil farsen er brunet og løs i konsistensen.
Trin 3
Tilsæt gulerødder og champignon. Lad det hele simre et par minutter. Tilsæt de hakkede tomater og vandet.
Trin 4
Fordel omhyggeligt lasagnepladerne i gryden, og lad det hele simre i ca. 30 minutter.
Trin 5
Er lasagnepladerne blevet bløde? Så er din one pot-lasagne færdig! Servér den med et par basilikumblade og parmesanost. Velbekomme!
Vis mere