ingredienser
- 2 tsk. olivenolie
- 640 g utilberedt steak af oksekød (evt. 4 steaks a 160 g)
- 1 rødløg, skåret i tynde ringe
- 1 gul peberfrugt, udkernet og skåret i tynde skiver
- 1 portion sukkerærter eller sugar snaps (tilpas mængden i forhold til egne præferencer)
- 1 portion broccoli, skyllet og skåret i små buketter
- 2 spsk. sojasauce
- Salt
- Sort peber
- Friskhakket koriander
forberedelse
Sådan gør du
Trin 1
Varm olien i en wok eller på en stegepande. Tilsæt kødet, og steg det, som du bedst kan lide det (3-4 minutter, hvis det skal være medium).
Trin 2
Tag kødet af varmen, pak det ind i folie, og lad det hvile, mens du tilbereder grøntsagerne.
Trin 3
Lynsteg rødløg, gul peberfrugt, ærter og broccoli i wokken eller på stegepanden i 3‑4 minutter. Smag grøntsagerne til med sojasauce, salt og peber. Drys med koriander, og fordel derefter grøntsagerne på fire tallerkener.
Trin 4
Skær kødet i skiver, og fordel det oven på grøntsagerne. Serveres med det samme.
Vis mere