Oksesteak med lynstegte grøntsager

Er du på udkig efter noget hurtigt og sundt? Så prøv vores lækre lynstegte ret med oksekød.
25 min
4 personer

ingredienser

  • 2 tsk. olivenolie
  • 640 g utilberedt steak af oksekød (evt. 4 steaks a 160 g)
  • 1 rødløg, skåret i tynde ringe
  • 1 gul peberfrugt, udkernet og skåret i tynde skiver
  • 1 portion sukkerærter eller sugar snaps (tilpas mængden i forhold til egne præferencer)
  • 1 portion broccoli, skyllet og skåret i små buketter
  • 2 spsk. sojasauce
  • Salt
  • Sort peber
  • Friskhakket koriander

forberedelse



Sådan gør du

Trin 1

Varm olien i en wok eller på en stegepande. Tilsæt kødet, og steg det, som du bedst kan lide det (3-4 minutter, hvis det skal være medium).

Trin 2

Tag kødet af varmen, pak det ind i folie, og lad det hvile, mens du tilbereder grøntsagerne.

Trin 3

Lynsteg rødløg, gul peberfrugt, ærter og broccoli i wokken eller på stegepanden i 3‑4 minutter. Smag grøntsagerne til med sojasauce, salt og peber. Drys med koriander, og fordel derefter grøntsagerne på fire tallerkener.

Trin 4

Skær kødet i skiver, og fordel det oven på grøntsagerne. Serveres med det samme.

Vis mere