ingredienser
- 4 laksefileter
- 1 citron
- 1 tsk. chiliflager
- 1 tsk. stødt paprika
- 1 hel broccoli
- 2,5 dl Kalamata-oliven (uden sten)
- 2 håndfulde cherrytomater
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. frisk oregano
- Citronskal
- Et skvæt hvidvin
- Olivenolie
- Salt og peber efter smag
forberedelse
Sådan gør du
Trin 1
Gnub laksefileterne godt med olivenolie og citronsaft. Drys chiliflager, stødt paprika, salt og peber henover. Steg laksen 2-3 minutter, indtil den er sprød.
Trin 2
Tag fileterne af panden, tilsæt lidt mere olie, og svits broccolien, indtil den er mør.
Trin 3
Tilsæt cherrytomater, hvidløg, oregano, citronskal, salt og peber på panden. Lad det hele simre i 5 minutter, indtil tomaterne sprækker.
Trin 4
Tag panden af varmen, og tilsæt et skvæt hvidvin, så du får en sauce.
Trin 5
Tilsæt oliven og laks på panden, og sørg for, at alle ingredienser er varmet igennem. Drys med lidt ekstra oregano som prikken over i'et.
Velbekomme!
Vis mere