Kylling med champignon, spinat og estragon

Hurtig og virkeligt velsmagende ret!
30 min
4 personer

ingredienser

  • 800 g kyllingefilet
  • 250 g champignon
  • 2 dl kyllingefond
  • 2 fed hvidløg (presset)
  • 2 spsk. mel
  • 2,5 dl fløde
  • 3 spsk. revet parmesanost
  • Et par kviste timian
  • Et par kviste estragon
  • 100 g spinatblade
  • Olivenolie og smør
  • Salt og peber

forberedelse

Sådan gør du

Trin 1

Varm en smule olie og smør på din GreenPan, drys salt og peber på kyllingefileterne, og steg dem, indtil de er gennemstegte. Tag kyllingen af panden.

Trin 2

Steg champignonerne på den samme pande. Tag champignonerne af panden, og lad kun olie og smør være tilbage.

Trin 3

Steg hvidløget på panden. Tilsæt melet, og rør rundt, mens du tilsætter en smule (varm) kyllingefond. Tilsæt resten af fonden og fløden. Giv saucen et kort opkog, inden du til sidst tilsætter parmesanost, timian, estragon samt salt og peber.

Trin 4

Skær spinaten i tynde strimler, og rør det i saucen sammen med champignon og kylling. Varm det hele op et minuts tid inden servering.

Vis mere