Grillede pølser

Plus farvestrålende og knasende tilbehør spækket med smag!
30 min
6 personer

ingredienser

  • 6 pølser
  • 3 rødløg
  • Jordnøddeolie
  • 60 g frisk ingefær
  • 1,5 chilier
  • 3 fed hvidløg
  • 3 spsk. sukker
  • 1,5 dl rødvinseddike
  • 3 laurbærblade
  • 1,5 spsk. sennepsfrø
  • Stødt spidskommen
  • Stødt koriander
  • Salt
  • Et par kviste timian
  • 0,5 hvidkål
  • 4 gulerødder
  • 1 lille bøtte cremefraiche
  • En håndfuld bredbladet persille

forberedelse

Sådan gør du

Relish:

Trin 1

Svits de finthakkede løg og den revne ingefær i en smule olie.

Trin 2

Udkern chilierne og skær dem i små stykker. Tilsættes på stegepanden.

Trin 3

Hak hvidløget fint, og knus det derefter med en kniv for at lave en hvidløgspasta. Tilsættes på stegepanden.

Trin 4

Til sidst tilsættes sukker, rødvinseddike, laurbærblade, sennepsfrø og timiankviste på panden. Smag til med spidskommen, koriander og salt.

Trin 5

Lad det hele simre ved lav temperatur, indtil du har en kompot. Det var det!

Coleslaw:

Trin 1

Riv hvidkål og gulerødder, og bland det sammen i en stor skål.

Trin 2

Rør persillen i cremefraichen, og smag til med salt og peber. Bland cremefraichen sammen med hvidkål og gulerødder.

Pølser:

Trin 1

Start grillen og vent til kullene er hvide.

Trin 2

Når kullene er varme lægger du pølserne på. Hvis du ligger pølserne på indirekte varme er der mindre risiko for at pølserne sprænger.

Trin 3

Vend pølserne ofte, og lad dem blive brune på alle kanter.

Velbekomme!

Tip: Hvis det ikke er grill vejr, bliver pølserne også rigtig lækre hvis de steges på en grillpande.

Vis mere