ingredienser
Til kødbollerne:
- 500 g hakkekød
- 2 æg
- 1 stort løg
- Rasp
- 3 fed hvidløg
- Muskatnød
- Stødt paprika
- 1 tsk. salt
Til tomatsaucen:
- 1 løg
- 1/3 oksebouillonterning (opløst i en kop kogende vand)
- 2 små tomater, skåret i tern
- 1½ glas rødvin
- Timian
- 1 fed hvidløg
forberedelse
Sådan gør du
Trin 1
Rør det hakkede kød sammen med æg, løg, hvidløg og rasp. Tilsæt muskatnød, stødt paprika og salt.
Trin 2
Tril farsen til mellemstore kødboller, og steg dem ved middelhøj varme, indtil de er gyldne.
Trin 3
Tilsæt løg, bouillon, tomat og rødvin. Smag til med timian.
Trin 4
Tilsæt endnu et fed hvidløg til sidst, og lad saucen simre, indtil du har et lækkert resultat. Velbekomme!
Vis mere