Passion for innovation

Hemmeligheden bag bedre madlavning

Vi har et dedikeret forsknings- og udviklingsteam, der analyserer alle aspekter af vores produkter for at udvikle de allernyeste teknologier. På den måde løfter vi vores kollektioner op på et endnu højere niveau. Og vi har mere end 150 patenter til at bevise det med.

Desuden sammenligner vi vores innovationer med andre produkter på markedet. På den måde kan vi være
sikre på at gøre vores produkter endnu bedre. Vil du vide mere? Lad os vise dig vores vigtigste teknologier.

 

Den originale keramiske non-stick belægning

THERMOLON™ 

Non-stick uden skadelige stoffer

I 2007 lancerede GreenPan sine første pander med Thermolon™ keramisk non-stick belægning. Den er fremstillet af et sandderivat og er PFAS-fri. Vi producerer vores Thermolon™ non-stick belægning på vores egen fabrik. Det betyder, at vi ved præcis, hvad der er i vores gryder, pander, bageforme og elektriske køkkenmaskiner, og vi kan garantere, at vores non-stick belægning er helt fri for PFAS.

 

Vi bruger forskning, teknisk knowhow og mange års erfaring til løbende at perfektionere vores non-stick belægning.
Vores Thermolon™ antiklæbende belægning er nu i sin niende generation. Den er
endnu bedre og stærkere. Vi har også udviklet Thermolon™ Volt; en
non-stick-belægning specielt til elektriske køkkenapparater. Det betyder, at du
kan nyde en fantastisk PFAS-fri madlavningsoplevelse, uanset hvad der er på
menuen!

 

Rustfrit stål med uforanderlig skønhed

EVERSHINE™

Misfarvning

Nogle pander i rustfrit stål bliver misfarvede efter blot få ganges brug. Misfarvningen skyldes, at den udsættes for varme.

Smukkere, bedre, fejlfri

Vi mener, at du fortjener en pande, der forbliver smuk. Evershine™ er udviklet til at undgå, at der dannes pletter på din rustfri stålpande. Dette sker ved den elektrokemiske
overfladebehandling, som vi påfører på ydersiden af gryden, så den bliver ved med
at se ud som ny i lang tid.

En smart base til ethvert komfur

MAGNETO™

Baseret på videnskab

Nogle induktionsbunde bliver skæve, fordi de består af to typer metal. De opvarmes med forskellige hastigheder (også kaldet bimetaleffekten). Magneto™ er en tyk bund, hvor ferromagnetiske partikler forstærket med kobber er sprøjtet på bunden af gryden. Da disse partikler er integreret i bunden, er der ingen grund til at bekymre sig om vridning.

Induktionsteknologi til alle typer pander

Magneto™ optimerer induktionskraften i hver pande. Teknologien kombinerer fremragende induktionsydelse med ekstra holdbarhed. Det bedste fra begge verdener! Uanset om du laver mad på gas, induktion eller en elektrisk kogeplade, vil din pande
opvarmes hurtigt og jævnt. Og resultaterne er pefekte!

En tykkere og stærkere base

Smedet base

Risiko for skævvridning

Mange pander er lavet af presset metal, hvor en flad metalplade presses til at blive formet som en pande. En pande, der er lavet på denne måde, risikerer at ændre form, når den varmes op. Resultatet er en skæv pande, som ikke er stabil på komfuret.

Lavet superstærkt

Hvis du er på udkig efter en holdbar aluminiumspande, som du kan have glæde af i lang tid fremover, skal du vælge en pande med smedet bund. En pande med en smedet bund laves ved at opvarme aluminiummet og slå det i form.

Ved brug af denne teknik kan aluminiumets tykkelse justeres i løbet af
processen. En smedet bund er derfor tykkere, stærkere og skaber ekstra
stabilitet. Resultatet er dermed en pande af høj kvalitet, som giver det bedst
mulige kulinariske resultat.

Komfortabel madlavning

Cool-touch håndtag

Komfort frem for alt

Vi har alle prøvet at tage fat i en varm gryde uden at tænke over det. Men bare rolig: Vores cool-touch-håndtag er specielt designet til at give ekstra komfort under madlavningen.

Hold det køligt

Vi har en række teknikker til at undgå, at håndtaget på din pande bliver varmt. Mange af vores kollektioner er designet med en V-formet udskæring, som reducerer varmeoverførslen til håndtaget. Desuden bruger vi bakelit, som opvarmes meget langsommere end rustfrit stål. Det betyder, at du til enhver tid kan tage fat i din pande uden at tænke på, om håndtaget bliver for varmt.

Fast greb, sømløst design

Forsænkede nitter

Robust håndtag

Et nittet håndtag sikrer et fast greb. Ulempen er, at maden kan sætte sig fast omkring de fremspringende nitter. Vi ville have pander med et fast greb og en sømløs inderside.

Sømløs inderside

Vores forsænkede nitter skaber en glat, strømlinet inderside. Takket være den nittede forbindelse sidder håndtaget godt fast på din pande, uden at du skal bekymre dig om mad, der sætter sig fast omkring nitterne.

Hold øje med maden

Glaslåg

At se eller ikke at se?

Du laver mad og vil gerne vide, om maden er ved at være klar, så du løfter låget af gryden. Men nej, maden er ikke kogt endnu, og nu har du mistet al varmen. Det er sket for os alle, og det er irriterende.

Følg tilberedningsprocessen

Det er derfor, vi elsker glaslåg. Med glaslåg kan du lave mad og følge med i tilberedningsprocessen på samme tid, uden at varmen går tabt. Vores hærdede
glaslåg er også ovnsikre op til 220 °C, så du kan lave mad, som du vil.