Pandeguide

Leder du efter en ny pande, men er på bar bund, når det kommer til, hvilken model du skal vælge? Bare rolig! Vi hjælper dig gennem processen og finder den perfekte pande til dig.

Stegning

Stegepander

Alle køkkener bør have en ordentlig stegepande. Vores stegepander er utroligt alsidige og kan bruges til at tilberede alt fra kød eller kartofler til grøntsager eller æg. Ikke underligt, at mange mennesker bruger deres pande næsten hver dag!

TIP: Brug altid pandebeskyttere, når du opbevarer dine stegepander. På den
måde beskadiger du ikke deres non-stick belægning, når du stabler dem oven på
hinanden.

Køb stegepander

Fiskepander

Er du vild med at stege frisk fisk? Så har du brug for en god fiskepande. Fiskepandens praktiske ovale form sørger for, at varmen fordeles jævnt, så din fisk steges til perfektion!

TIP:
En fiskepande er også ideel til stegning af pølser
eller andre aflange stykker kød som bl.a. spareribs.

Køb fiskepander

Lynstegning & grill

Grillpander

Uanset om du vil have et saftigt stykke kød, grillet fisk eller grillede grøntsager,
så er vores grillpander klar i smagens tjeneste! Grillpandens smedede base
skaber de ikoniske grillstriber, som gør, at retterne eksploderer med smag.

TIP: Brug aldrig olie direkte på din
grillpande. I stedet bør du pensle de fødevarer, som du gerne vil grille, i et
let lag af olie. Kokosolie eller jordnøddeolie er begge et godt valg.

Køb grillpander

Stuvning

Sauterpande

En sauterpande ligner til forveksling en stegepande - dog med højere sider og et
låg. Det gør sauterpander ideelle til bagning, stegning og ikke mindst stuvning. En sauterpande er perfekt, når du skal tilberede tykke stykker kød, stege, lave risotto, gryderetter eller andre retter, der skal simre i længere tid.

TIP: Brug altid et låg til din sauterpande, så du kan holde den maksimale varme, mens du laver mad. Det giver dig de bedste resultater med mest smag.

Køb sauterpander

Wok

Wokpander er blevet en fast bestanddel af ethvert moderne køkken. De er et absolut must for alle, der gerne vil have sprøde grøntsager og enkle retter med en simpel pande. Lynstegning kræver kun en minimal mængde fedt, og så tager det kun få minutter at tilberede wokretter. Fordelen? Alle ingredienser bevarer deres vitaminer, og aftensmaden er klar på ingen tid. Det kan man kalde win-win!

TIP: Ikke alle olietyper gør sig lige godt til lynstegning. Kokosolie og jordnøddeolie er et godt valg, fordi de kan modstå høje temperaturer!

Shop Wok

Gryde

Kan du ikke lide tunge potter? Så kommer du til at elske vores gryder. De har alle de fordele, som du finder ved traditionelle gryder i støbejern, men deres trykstøbte aluminium gør dem op til 50% lettere! Brug dem til alt fra stegning af kød til tilberedning af gryderetter, karryretter, stuvninger, suppe samt grøntsager, kartofler, pasta og ris. 

TIP: Støbt aluminium opvarmes hurtigt, så en medium varme er tilstrækkelig for at opnå perfekte resultater.  

Shop Gryder

Madlavning og bagning

Kasserolle

Et perfekt blødkogt æg, hjemmelavede saucer, trøstende varm kakao eller cremet grød. Med en kasserolle kan du få alt dette og mere til! De er også det perfekte kogegrej, hvis du gerne vil lade små portioner af grøntsager simre eller opvarme fx suppe eller sauce.  

TIP: Hvis du vil opnå perfekte resultater, skal kasserollen maks. fyldes op til tre fjerdele. 

Shop Kasseroller

Pandekagepander

Med vores pandekagepande kan du lave smukke, sprøde og gyldne pandekager på ingen tid. Det bliver legende let at vende pandekagerne på grund af pandens keramiske non-stick-belægning, og de lave sider gør, at dine pandekager nemt kan glide fra pande til tallerken. 

TIP: Du kan også bruge panden til at lave og vende lækre æggekager og omeletter.

Shop Pandekagepander

Den rigtige pande til enhver kogeplade

Alle vores gryder og pander har en innovativ Magneto™-induktionsbase med ferromagnetiske partikler. På den måde kan de let fungere med alle typer varmekilde, inklusive induktion. Klik her for at lære mere om forskellige typer kogeplader.

Den rette diameter

Uanset, hvilken type kogeplade du har, skal du altid sørge for, at bunden på din gryde eller pande (også kaldet induktionszonen) har samme diameter som kogepladen, den bruges på.

Eksempel: Hvis en kogeplade er 18 cm i diameter, skal du finde en gryde eller pande med en tilsvarende base på 18 cm (= en induktionszone på 18 cm).

TIP: Bliver din (induktions)kogeplade ikke varm med det samme? Ryk gryden eller panden til en af siderne for at tjekke, om den forbinder med magnetfeltet på din kogeplade.

Dobbelttjek altid størrelsen på en grydes eller pandes induktionszone, så du ved, at du har fat i den rette.