Albondigas (Spanske kødboller)

Smagen af Spanien
30 min
4 personer

ingredienser

Til kødbollerne:

  • 500 g hakkekød
  • 2 æg
  • 1 stort løg
  • Rasp
  • 3 fed hvidløg
  • Muskatnød
  • Stødt paprika
  • 1 tsk. salt

Til tomatsaucen:

  • 1 løg
  • 1/3 oksebouillonterning (opløst i en kop kogende vand)
  • 2 små tomater, skåret i tern
  • 1½ glas rødvin
  • Timian
  • 1 fed hvidløg

forberedelse

Sådan gør du

Trin 1

Rør det hakkede kød sammen med æg, løg, hvidløg og rasp. Tilsæt muskatnød, stødt paprika og salt.

Trin 2

Tril farsen til mellemstore kødboller, og steg dem ved middelhøj varme, indtil de er gyldne.

Trin 3

Tilsæt løg, bouillon, tomat og rødvin. Smag til med timian.

Trin 4

Tilsæt endnu et fed hvidløg til sidst, og lad saucen simre, indtil du har et lækkert resultat. Velbekomme!

Vis mere