Skip to main content

Gratis levering ved køb over 500kr

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% rabat på din næste ordre

Gratis gave ved køb over 750kr

Begrænset udgave

Smart Shape Marble serien

Synes du, at køkkenudstyr er kedeligt? Det laver vi om på! Vores Smart Marble-serie er elegant, fantastisk funktionel og tager sig virkelig godt ud på Instagram-billeder, hvis du skulle være interesseret i det.

Shop nu
Sites-Greenpan-DK-Site
Shop nu
Produktet

Hvad gør Smart Marble helt speciel?

Sund non-stick-belægning
Denne serie har en keramisk Thermolon non-stick-belægning, der er helt fri for PFAS, nem at bruge og lige så nem at rengøre på ingen tid.
Markant design
Den her serie får dig virkelig til at spærre øjnene op. Det elegante sorte design og V-formede marmorhåndtag er lækkert at se på og 100 % Instagram-venligt!
Stabelbar form
Takket være pandernes unikke form kan de nemt stables oven på hinanden, så de optager 30 % mindre plads i dit køkkenskab.
Begrænset udgave

Smart Shape Marble Non-Stick Pandesæt - 2stk

Smart Shape Marble-kollektionens stilfulde design pifter øjeblikkeligt dit køkken op. Dette begrænsede oplag er også ideelt til madstyling og fotografering. Panderne har et unikt design, der kan stables, og en glat indvendig side, der er rengøringsvenlig.

Shop nu
Sites-Greenpan-DK-Site
Shop nu

Hvorfor vælge GreenPan?

Sundhedsmæssige fordele

Fri for giftstoffer

En sund keramisk Thermolon-belægning, der er helt fri for PFAS, og som ikke indeholder nogen skadelige giftige kemikalier. Det er vores løfte til dig. 

 

Non-stick

Vores keramiske non-stick-belægning er glat som silke. Du kan spare på olien eller smørret og slipper for at skulle skrubbe panden ren bagefter. Det er sundt, hurtigt og nemt! 

 

Miljøvenlig

Vi vil gerne passe på planeten. Derfor udleder produktionen af vores keramiske Thermolon non-stick-belægning 60 % mindre CO2 sammenlignet med traditionelle non-stick-belægninger. 

Sites-Greenpan-DK-Site

Skabt til dig

Vi synes, at vores kogegrej er smukt, men også praktisk. Det er af høj kvalitet, men kræver ikke meget vedligehold, og det er smart, men stadig enkelt. Du har ikke altid mulighed for at bruge flere timer i køkkenet på at lave et sundt og lækkert måltid. Det er vi helt med på. Derfor har vi sørget for, at produkterne i vores Smart Shape Marble-serie hurtigt bliver varme, fungerer perfekt på ethvert komfur og er nemme at rengøre. Så kan du bruge mindre tid i køkkenet og mere tid sammen med familie og venner. Vil du vide, hvordan du får mest muligt ud af vores kogegrej? Se vores tips og tricks! 

Sites-Greenpan-DK-Site

Alle kokke har deres egen stil

find dit perfekte match.

1 7
global.nocontent