Skip to main content

Gratis levering ved køb over 500kr

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% rabat på din næste ordre

Gratis gave ved køb over 750kr

Nyhed

Premiere serien

Mød vores seneste mesterværk! Denne hightech-serie er udarbejdet med største omhu, ser forrygende ud og har en fantastisk funktionalitet. Er du klar til en uovertruffen oplevelse i køkkenet?  

Sites-Greenpan-DK-Site
Produkter

Hvad gør Premiere helt speciel?

Sund non-stick-belægning
Vores Thermolon Infinity Pro non-stick-belægning er forstærket med diamanter, ekstremt holdbar, ridsefast og helt fri for PFAS.
Hightech-design
Rustfrit stål med et blændende udseende og den innovative Evershine-finish, foldede kanter, som beskytter mod stød og slag, og nitter, der flugter med den indvendige overflade, så den er jævn og nem at rengøre. Det er de små detaljer, der gør hele forskellen!
Professionelt niveau
Rustfrit stål i tre lag, som svarer til det, der bruges i professionelt udstyr, med en kerne i aluminium sikrer fremragende resultater på ethvert komfur. Perfekt til madlavning på højt niveau uden for meget besvær.

Hvorfor vælge GreenPan?

Sundhedsmæssige fordele

Fri for giftstoffer

En sund keramisk Thermolon-belægning, der er helt fri for PFAS, og som ikke indeholder nogen skadelige giftige kemikalier. Det er vores løfte til dig. 

 

Non-stick

Vores keramiske non-stick-belægning er glat som silke. Du kan spare på olien eller smørret og slipper for at skulle skrubbe panden ren bagefter. Det er sundt, hurtigt og nemt! 

 

Miljøvenlig

Vi vil gerne passe på planeten. Derfor udleder produktionen af vores keramiske Thermolon non-stick-belægning 60 % mindre CO2 sammenlignet med traditionelle non-stick-belægninger. 

Sites-Greenpan-DK-Site

Skabt til dig

Vi synes, at vores kogegrej er smukt, men også praktisk. Det er af høj kvalitet, men kræver ikke meget vedligehold, og det er smart, men stadig enkelt. Du har ikke altid mulighed for at bruge flere timer i køkkenet på at lave et sundt og lækkert måltid. Det er vi helt med på. Derfor har vi sørget for, at produkterne i vores Premiere-serie hurtigt bliver varme, fungerer perfekt på ethvert komfur og er nemme at rengøre. Så kan du bruge mindre tid i køkkenet og mere tid sammen med familie og venner. Vil du vide, hvordan du får mest muligt ud af vores kogegrej? Se vores tips og tricks! 

Sites-Greenpan-DK-Site
global.nocontent