Skip to main content

Gratis levering ved køb over 500kr

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% rabat på din næste ordre

Gratis gave ved køb over 750kr

Sites-Greenpan-DK-Site

Om GreenPan

Sund madlavning begynder med sundt køkkengrej

Der er ikke altid en nem opgave at lave sunde måltider hver eneste dag. Derfor er det utroligt vigtigt at vælge de rigtige gryder og pander. GreenPan giver dig en hel række bæredygtige og innovative serier, som gør sund madlavning til en leg!

Er du klar til at forelske dig i vores keramiske non-stick-belægning, smukke produkter og smarte design?

GreenPan, en historie som ingen anden

Vidste du, at GreenPan er et belgisk varemærke?

GreenPan blev udviklet af to flamske barndomsvenner: Jan Helskens og Wim De Veirman. Da de fandt ud af, at traditionelle non-stick-pander frigiver giftige stoffer, når de overophedede, besluttede de sig for at lede efter et sundt alternativ. De endte med at udvikle Thermolon, en keramisk non-stick-belægning helt uden skadelig PFAS og fremstillet af et stof afledt af sand. Sådan blev GreenPan til! 

Banebrydende
Siden opfindelsen af den sunde keramiske non-stick-belægning i 2007 har GreenPan været det foretrukne mærke blandt kunder, der prioriterer sund madlavning.
Bedste keramiske non-stick-belægning
Vil du have den bedste keramiske non-stick på markedet? GreenPan klarer jobbet! I dag kan vi stolt præsentere den 7. generation af vores keramiske non-stick-belægning af Thermolon, som du kan nyde godt af. Du fortjener nemlig ikke andet end den allerbedste kvalitet!
0% skadelige stoffer
Vores keramiske non-stick-belægning af Thermolon kommer med alle de fordele, som du får med traditionelle non-stick-pander, men uden alle de skadelige kemikalier (PFAS-fri). Med GreenPan tager du et sundt valg!

Hvad gør GreenPan speciel?

Sund keramik fri for PFAS

Vidste du, at PFAS også kaldes ”evighedskemikalier” på grund af deres utroligt lange levetid, efter de frigives i naturen? Den gode nyhed er, at du har andre muligheder, og derfor er det på høje tid at vælge en PFAS-fri fremtid. Her får du grunden.

Lær mere
Sites-Greenpan-DK-Site
Lær mere

Intelligente teknologier

Selvom vores sunde keramiske non-stick-belægning er vores flagskibsprodukt, har vi også en lang række andre banebrydende teknologier.

Vi bliver konstant ved med at innovere – og det er vi stolte af!

Lær mere
Sites-Greenpan-DK-Site
Lær mere

Thermolon

Vidste du, at GreenPan er det eneste varemærke, der selv producerer sin non-stick-belægning? Derfor kan vi også garantere, at vores keramiske non-stick-belægning er 100% sund, og at den er helt uden skadelige kemikalier.

Lær mere
Sites-Greenpan-DK-Site
Lær mere

Verdenskendt kvalitet

Vi er meget stolte af de priser, som vores produkter har modtaget rundt om i verden.

Materialer i førsteklasse, en sund non-stick-belægning og smarte designs. Sådan gør vi en forskel.

Læs mere
Sites-Greenpan-DK-Site
Læs mere

Skift til GreenPan

Certifikater

Vores fabrik har gyldige ISO 9001-, ISO 14000- og ISO 14001-certifikater for vores indsats for korrekt omsorg for både vores personale og omgivelser.

 

Vi bruger rustfrit stål og aluminium via upcycling, når det er muligt.

 

Når vi producerer vores Thermolon™-belægninger, udledes der 60% mindre CO2 under hærdningsfasen, hvis man sammenligner med emissioner under hærdningsfasen ved produktion af traditionelle belægninger på et globalt, samlet niveau.

Sites-Greenpan-DK-Site

Har du spørgsmål? Kontakt os: info@greenpan.com

global.nocontent