Skip to main content

Gratis levering ved køb over 500kr

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% rabat på din næste ordre

Gratis gave ved køb over 750kr

Memphis serien

Mød vores Memphis-serie! Tidløs, enkel og alsidig. Din trofaste makker til tilberedningen af alle dagens måltider. 

Sites-Greenpan-DK-Site
Produktet

Hvad gør Memphis helt speciel?

Sund non-stick-belægning
Det er nemt at lave mad på en sund måde takket være den keramiske Thermolon non-stick-belægning, der er helt fri for PFAS og kræver mindre olie eller fedtstof.
Nem at bruge
Denne serie har et ergonomisk design med håndtag, der ikke bliver varme, så du er sikret et godt greb, samt en jævn inderside, som er virkelig nem at rengøre.
Hurtig og jævn opvarmning
Aluminium af høj kvalitet og en kraftig støbt bund sikrer en hurtig og jævn varmefordeling, så du opnår de bedste resultater i køkkenet.

Hvorfor vælge GreenPan?

Sundhedsmæssige fordele

Fri for giftstoffer

En sund keramisk Thermolon-belægning, der er helt fri for PFAS, og som ikke indeholder nogen skadelige giftige kemikalier. Det er vores løfte til dig. 

 

Non-stick

Vores keramiske non-stick-belægning er glat som silke. Du kan spare på olien eller smørret og slipper for at skulle skrubbe panden ren bagefter. Det er sundt, hurtigt og nemt! 

 

Miljøvenlig

Vi vil gerne passe på planeten. Derfor udleder produktionen af vores keramiske Thermolon non-stick-belægning 60 % mindre CO2 sammenlignet med traditionelle non-stick-belægninger. 

Sites-Greenpan-DK-Site

Skabt til dig

Vi synes, at vores kogegrej er smukt, men også praktisk. Det er af høj kvalitet, men kræver ikke meget vedligehold, og det er smart, men stadig enkelt. Du har ikke altid mulighed for at bruge flere timer i køkkenet på at lave et sundt og lækkert måltid. Det er vi helt med på. Derfor har vi sørget for, at produkterne i vores Memphis-serie hurtigt bliver varme, fungerer perfekt på ethvert komfur og er nemme at rengøre. Så kan du bruge mindre tid i køkkenet og mere tid sammen med familie og venner. Vil du vide, hvordan du får mest muligt ud af vores kogegrej? Se vores tips og tricks! 

Sites-Greenpan-DK-Site
global.nocontent