Skip to main content

Gratis levering ved køb over 500kr

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% rabat på din næste ordre

Gratis gave ved køb over 750kr

Mayflower serien

Gå på opdagelse i vores smukke Mayflower-serie. Den er helt perfekt, hvis du vil bringe lidt ekstra kulør og hygge ind i dit køkken!  

Sites-Greenpan-DK-Site
Produktet

Hvad gør Mayflower helt speciel?

Sund non-stick-belægning
Den keramiske Thermolon non-stick-belægning er helt fri for PFAS og indeholder ikke nogen skadelige kemikalier.
Unikt design
Serien har et karakteristisk skandinavisk udtryk takket være en unik farve og træhåndtag, som ikke bliver varme.
Materialer af høj kvalitet
Få mest muligt ud af dine evner i køkkenet takket være aluminium af høj kvalitet og en kraftig støbt bund, som hurtigt opnår en jævn varme, der sikrer dig et perfekt resultat.

Hvorfor vælge GreenPan?

Sundhedsmæssige fordele

Fri for giftstoffer

En sund keramisk Thermolon-belægning, der er helt fri for PFAS, og som ikke indeholder nogen skadelige giftige kemikalier. Det er vores løfte til dig. 

 

Non-stick

Vores keramiske non-stick-belægning er glat som silke. Du kan spare på olien eller smørret og slipper for at skulle skrubbe panden ren bagefter. Det er sundt, hurtigt og nemt! 

 

Miljøvenlig

Vi vil gerne passe på planeten. Derfor udleder produktionen af vores keramiske Thermolon non-stick-belægning 60 % mindre CO2 sammenlignet med traditionelle non-stick-belægninger. 

Sites-Greenpan-DK-Site

Skabt til dig

Vi synes, at vores kogegrej er smukt, men også praktisk. Det er af høj kvalitet, men kræver ikke meget vedligehold, og det er smart, men stadig enkelt. Du har ikke altid mulighed for at bruge flere timer i køkkenet på at lave et sundt og lækkert måltid. Det er vi helt med på. Derfor har vi sørget for, at produkterne i vores Mayflower-serie hurtigt bliver varme, fungerer perfekt på ethvert komfur og er nemme at rengøre. Så kan du bruge mindre tid i køkkenet og mere tid sammen med familie og venner. Vil du vide, hvordan du får mest muligt ud af vores kogegrej? Se vores tips og tricks! 

Sites-Greenpan-DK-Site
global.nocontent