Skip to main content

Gratis levering ved køb over 500kr

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% rabat på din næste ordre

Gratis gave ved køb over 750kr

Copenhagen serien

Her er virkelig tale om tidløs skønhed. Minimalistisk design, materialer af høj kvalitet og en større tilberedningsoverflade. Ikke så mange dikkedarer, masser af plads!

Sites-Greenpan-DK-Site
Produktet

Hvad gør Copenhagen helt speciel?

Sund og holdbar
Vores avancerede keramiske Thermolon Infinity Pro non-stick-belægning er helt fri for PFAS og forstærket med diamanter, hvilket gør den ekstremt hårdfør.
Minimalistisk design
Rene linjer og et enkelt æstetisk udtryk med håndtag i mat rustfrit stål gør denne serie til en sand fryd for øjet.
25 % mere plads
Denne serie har en unik, optimeret form, som giver en 25 % større tilberedningsoverflade. Så du har masser af plads til at lave måltider til hele familien uden besvær.

Hvorfor vælge GreenPan?

Sundhedsmæssige fordele

Fri for giftstoffer

En sund keramisk Thermolon-belægning, der er helt fri for PFAS, og som ikke indeholder nogen skadelige giftige kemikalier. Det er vores løfte til dig. 

 

Non-stick

Vores keramiske non-stick-belægning er glat som silke. Du kan spare på olien eller smørret og slipper for at skulle skrubbe panden ren bagefter. Det er sundt, hurtigt og nemt! 

 

Miljøvenlig

Vi vil gerne passe på planeten. Derfor udleder produktionen af vores keramiske Thermolon non-stick-belægning 60 % mindre CO2 sammenlignet med traditionelle non-stick-belægninger. 

Sites-Greenpan-DK-Site

Skabt til dig

Vi synes, at vores kogegrej er smukt, men også praktisk. Det er af høj kvalitet, men kræver ikke meget vedligehold, og det er smart, men stadig enkelt. Du har ikke altid mulighed for at bruge flere timer i køkkenet på at lave et sundt og lækkert måltid. Det er vi helt med på. Derfor har vi sørget for, at produkterne i vores Copenhagen-serie hurtigt bliver varme, fungerer perfekt på ethvert komfur og er nemme at rengøre. Så kan du bruge mindre tid i køkkenet og mere tid sammen med familie og venner. Vil du vide, hvordan du får mest muligt ud af vores kogegrej? Se vores tips og tricks

Sites-Greenpan-DK-Site
global.nocontent