Skip to main content

Gratis levering ved køb over 500kr

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% rabat på din næste ordre

Gratis gave ved køb over 750kr

Barcelona Evershine serien

Foretrækker du at lave mad med professionelt kogegrej? Så er Barcelona lige noget for dig. Denne eksklusive serie er lige så funktionel, som den er flot. Og ikke overraskende er den blevet kåret som værende BEDST I TEST!  

Sites-Greenpan-DK-Site
Produktet

Hvad gør Barcelona Evershine helt speciel?

Sund non-stick-belægning
Serien er udstyret med vores mest avancerede keramiske Thermolon Infinity Pro non-stick-belægning, der er ekstremt holdbar og helt fri for PFAS, så du er sikret mange års sund madlavning.
Ovnsikkert håndtag
Ergonomisk og stærkt håndtag i rustfrit stål, som tåler ovnvarme, hvilket giver endnu flere anvendelsesmuligheder.
Professionel oplevelse
Takket være innovativt design og materialer af høj kvalitet er du garanteret en professionel oplevelse, når du laver mad, og det færdige resultat bliver derefter.

Hvorfor vælge GreenPan?

Sundhedsmæssige fordele

Fri for giftstoffer

En sund keramisk Thermolon-belægning, der er helt fri for PFAS, og som ikke indeholder nogen skadelige giftige kemikalier. Det er vores løfte til dig. 

 

Non-stick

Vores keramiske non-stick-belægning er glat som silke. Du kan spare på olien eller smørret og slipper for at skulle skrubbe panden ren bagefter. Det er sundt, hurtigt og nemt! 


Miljøvenlig

Vi vil gerne passe på planeten. Derfor udleder produktionen af vores keramiske Thermolon non-stick-belægning 60 % mindre CO2 sammenlignet med traditionelle non-stick-belægninger. 

Sites-Greenpan-DK-Site

Skabt til dig

Vi synes, at vores kogegrej er smukt, men også praktisk. Det er af høj kvalitet, men kræver ikke meget vedligehold, og det er smart, men stadig enkelt. Du har ikke altid mulighed for at bruge flere timer i køkkenet på at lave et sundt og lækkert måltid. Det er vi helt med på. Derfor har vi sørget for, at produkterne i vores Barcelona Evershine-serie hurtigt bliver varme, fungerer perfekt på ethvert komfur og er nemme at rengøre. Så kan du bruge mindre tid i køkkenet og mere tid sammen med familie og venner. Vil du vide, hvordan du får mest muligt ud af vores kogegrej? Se vores tips og tricks! 

Sites-Greenpan-DK-Site

Alle kokke har deres egen stil

Find dit perfekte match.

1 7
global.nocontent